Sobe u Osijeku

Boravišni smještaj u Osijeku moguće je ostvariti u hotelima, pansionima i neizostavnim apartmanima. Dok su hoteli u većini slučajeva najskuplja opcija, iznajmljivanje apartmana je najjeftinija.

U Osijeku se apartmani uglavnom iznajmljuju tek povremeno; za potrebe višednevnog ljetovanja/zimovanja ili za potrebe dnevnog odmora. Ipak, sve se više ljudi odlučuje i za korištenje apartmana za svakodnevni život. Odnosno, umjesto da kupe kuću ili stan, oni se odluče za boravak u apartmanu.

Zašto je tome tako, otkrijte u nastavku teksta.

Donošenje odluke o tome gdje živjeti može biti prilično teško. U nastavku koji slijedi upoznat ćemo vas sa svim prednostima koje donosi smještaj u apartmanima.

Smještaj u apartmanima je siguran, ekološki je prihvatljiv jer nema dodatnih izvora onečišćenja kao što je to slučaj s kućama, a što je najvažnije, nudi usluge udobnosti vlastitog doma. Apartmani imaju zasebne dnevne i spavaće sobe, kuhinju, blagovaonicu, kao i svu ostalu kućansku opremu za zabavu i razonodu koja uključuje:
– TV
– Bežični WiFi
– Privatno parkirno mjesto
– Klimatizacija
– Grijanje

Od ostalih sadržaja u apartmanima izdvajamo:
– Kuhalo za vodu
– Toster
– Sve potrebno suđe za pripremanje hrane

Financijske prednosti:

Najočitija prednost smještaja u apartmanu odnosi se na financiranje smještaja. Iznajmljivanje apartmana puno je jeftinije od plaćanja hipoteke. Osim toga, uz ukupnu nižu mjesečnu uplatu, niži su i dodatni troškovi održavanja poput komunalnih usluga, režija i sl.

Privatna, posebno opremljena kuhinja:

Potpuno opremljena kuhinja u apartmanima iznimno je korisna za smještaj na duže vrijeme. Kuhinja je opremljena štednjakom, hladnjakom, perilicom/sušilicom i ostalim uređajima.

Sigurnost:

Sigurnost smještaja u apartmanu na najvišoj je razini. Tome u prilog ide činjenica da u predvorju ovakvih vrsta apartmana uvijek postoji osoba zadužena za održavanje mira, reda i sigurnosti.

FOTO IZ PRIVITKA

Kao što smo već spomenuli, smještaj u Osijeku odnosi se na smještaj u hotelima, pansionima odnosno gostinjskim sobama i apartmanima, i to u različitim dijelovima grada.

Iznajmite smještaj u Tvrđi, u starom dijelu grada, odlučite se za sami centar grada u blizini osječkih znamenitosti i brojnih gradskih kafića. Prošetajte promenadom uz rijeku Dravu, upoznajte Osijek iz doba secesije i uživajte u prekrasnim parkovima i drvoredima.

Smještaj u hotelima/pansionima ima mogućnost nadoplate polupansiona ili punog pansiona, ovisno o vašim željama i potrebama.

Odlučite se za romantični smještaj u Osijeku u blizini stare gradske jezgre, u dijelu grada koji je uvijek prepun turista.
Bogato opremljeni apartmani s najmodernijim uređajima nude vrhunsku razinu kvalitete usluga koju su prepoznali turisti iz raznih krajeva svijeta.

Odlučite se, dakle, za smještaj u samome centru grada; izaberite smještaj Centrum i neke od njegovih mogućnosti smještaja koje se odnose na Apartmane Bijeli Most, Sobe Tvrđa, Sobe Promenada ili Apartman Centrum.

Korištenjem smještaja u apartmanima u centru grada osigurali ste blizinu glavnom gradskom trgu, Trgu Ante Starčevića koji je uvijek prepun različitih događanja. Na glavnom trgu nalazi se popularni centar NAMA te ostali trgovački centri u kojima možete nabaviti odjevne predmete najpoznatijih svjetskih marki. Na jednom mjestu nalaze se i uvijek potrebne drogerije.

Na ovom području djeluje i najpoznatija gradska slastičarnica s velikom otvorenom terasom. S obzirom na to da je riječ o blizini rijeke Drave i popularnog šetalište, promenade, ovdje se nalazi i dječje igralište.

Osim glavnom trga, u blizini smještaja u centru grada nalazi se i Trg slobode, gdje također možete uživati u zabavnim događanjima, ali koristiti i brojne prednosti trgovina koje se ondje nalaze. Trg slobode također je okružen brojnim kafićima i ostalim mjestima za druženje i razonodu, od kojih izdvajamo teretane i wellness centar.

Smještaj je u Osijeku moguć i ostalim gradskim naseljima kao što su Zrinjevac, Sjenjak, Vijenac Ivana Meštrovića ili Donji Grad.

Apartmani se međusobno razlikuju po površini koju zauzimaju, po broju soba, odnosno kreveta te po ostalim dodatnim mogućnostima koje boravak čine ugodnijim i udobnijim. Neki se apartmani nalaze neposredno uz tramvajsku prugu i autobusna stajališta, čime je osiguran brz i jednostavan prijevoz iz jednog dijela grada u drugii, dok se ostali apartmani mogu pohvaliti činjenicom da su smješteni u blizini parkova i perivoja. Uživajte i opustite se u zelenilu i prirodnim ljepotama.

FOTO IZ PRIVITKA 

Dodatne pogodnosti smještaja u apartmanima Osijeku uključuju:
– Konzumaciju toplih i hladnih napitaka
– Usluge vodiča
– Dodatne usluge apartmana
– Boravak kućnih ljubimaca
– Usluga prijevoza do zračne luke, kolodvora

Cijena usluge smještaja u apartmanima kreće se ovisno u broju kreveta, odnosno broju osoba koje će koristiti ove usluge. Pojedini se apartmani sastoje od jedne, dvije ili čak tri spavaće sobe, stoga odaberite onaj apartman koji najviše odgovara vašim potrebama i mogućnostima. U nekim je slučajevima moguće koristiti usluge zasebnog dodatnog ležaja.
Neki apartmani imaju odvojenu kupaonicu od WC-a. U kupaonici je obično ugrađena kada, no sve je više apartmana koji su dodatnu ugradili i tuš kabinu.

Vrhunska kvaliteta i usluge smještaja u apartmanima očituju se i kroz zasebno mjesto za obiteljsko druženje u dvorištu apartmana. Velika većina apartmana, osobito onih koji se nalaze izvan samog centra grada, uz perivoje i parkove, imaju svoja dvorišta te prekrasno uređene vrtove u kojima možete organizirati zajedničko druženje na otvorenome. Udaljeni od gradske vreve i buke, ovi su apartmani idealni za obitelji s djecom.

Neka dvorišta apartmana opskrbljena su s roštiljem ili nude neku drugu mogućnost pripremanja jela na otvorenom, kao što je kuhanje hrane u kotliću.
Ograđena su od susjeda te u potpunosti zaklonjena od znatiželjnih pogleda, čime se osigurava potpuna privatnost osoba koje koriste usluge smještaja apartmana.

Neki se apartmani mogu pohvaliti vlastitim ribnjakom te prostranom travnatom površinom na kojoj mogu uživati vaši najmlađi.

Ako nemate osobni automobil, ništa zato. Kao dodatne usluge pojedinih apartmana uključeno je i korištenje odnosno iznajmljivanje automobila, koji će vam zasigurno puno pomoći u snalaženju i otkrivanju dosad neistraženih i zanimljivih mjesta u Osijeku.

Ponuda smještaja u Osijeku zaista je raznovrsna; ipak najčešće se koriste apartmani. Apartmani nisu namijenjeni isključivo za potrebe studenata već se kvalitetu usluga prepoznali i brojni turisti, ali i svi ostali koji se zateknu na ovome području. Osobito je popularan tzv. dnevni odmor, koji je idealan za sve poslovne ljude, koji se prije važnog sastanka moraju odmoriti, otuširati i dodatno osvježiti.

Kontakt