The Cappa

O Apartmanima Centrum

Centrum Apartmani u Osijeku nude moderno uređene apartmane i sobe u samome centru grada. Udaljeni su tek nekoliko minuta pješke od glavnog trga, stoga je lokacija idealna za sve posjetitelje bez obzira na prirodu putovanja. Bilo da vas je posao doveo na ovu stranu ili ste samo jedan od turista u gradu na Dravi, Apartmani Centrum omogućuju noćenje u luksuzno opremljenim apartmanima. Apartmani su različitih kvadratura te su namijenjeni za noćenje 2 do 4 osobe. Svi imaju king size krevet, a u nekima postoji i još jedan dodatni.

Dodatne pogodnosti i usluge:
– Vlastita kupaonica
– TV/ Smart TV
– Najam kućnog ogrtača
– Opremljena kuhinja
– Doručak
– Klimatizacija (grijanje( hlađenje)
– Boravak kućnih ljubimaca
– Turistički paketi
– Usluga prijevoza do kolodvora/ zračne luke

Iskoristite usluge noćenja s doručkom te odmorni i svježi dočekajte novi radni dan. Osim noćenja, Apartmani Centrum omogućuju i usluge dnevnog odmora, koje su prije svega najkorisnije poslovnim ljudima. Nakon višesatne vožnje i gužvanja u automobilu rezervirajte sobu u Apartmanima Centrum, kako biste se otuširali, osvježili, odmorili i pripremili za sljedeći sastanak.

Sve su sobe uglavnom jednake kvadrature; oko 24 m2 te su namijenjene za smještaj dvije ili tri osobe. S king size krevetom ili s dva odvojena kreveta sobe su idealne kako za parove, tako i za poslovne ljude.

Zašto biste plaćali visoku cijenu noćenja s doručkom u hotelima ili hostelima, kad za puno manje novaca možete uživati u vrhunskoj kvaliteti i sadržajima Apartmana Centrum.

Najveći nedostatci noćenja u hotelima ili hostelima odnose se na ograničenost prostora, na zajedničku spavaonicu s većim brojem ljudi (10-15), zajedničku kupaonicu i sl. Nemiran san, glasno disanje, hrkanje, ulaženje i izlaženje iz spavaonice savršeni su recept za nesanicu, nekvalitetan san i loš odmor.

Zaboravite na sve oko sebe i opustite se onako kako zaslužujete te na vrijeme rezervirajte apartman za noćenje ili sobe za odmor kad god vam je potreban kvalitetan san i opuštanje.

Rezervacija

099 600 0009